Facials

De wetenschap van Circadiaan ritmes:

De term Circadiaan ritme zegt je misschien niks, maar van je biologische klok heb je vast wel al gehoord. Dit genetisch bepaalde en dus aangeboren mechanisme regelt allerlei lichamelijke functies met een bepaalde periodiciteit.

Om het eenvoudig samen te vatten: overdag moet je huid beschermd worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf, en ’s nachts gaat ze in herstelmodus. Het is dus belangrijk om jouw huidverzorging hier op aan te passen.

Onze gespecialiseerde behandelingsproducten gebruiken innovatieve ingrediënten en technologieën om een grote hoeveelheid huidaandoeningen aan te pakken, waaronder veroudering, acne, dehydratie, pigmentatie en rosacea.

Door regelmatige professionele behandelingen aan te vullen met een aangepaste thuisverzorging die consequent wordt aangebracht, worden beiden door elkaar versterkt en krijg je een sneller én beter resultaat.

Doe je huid herleven met een gepersonaliseerd masker

De Circadia maskers kunnen gebruikt worden om een basic gelaatsbehandeling af te werken door de huid te kalmeren na extracties, haar meer energie te geven of juist extra te beschermen. Naargelang de behoefte van de huid, kan je kiezen uit:

  • Green Tea Mask:  werkt talgabsorberend, voor de jonge huid en huid met acne.
  • Red Tea Mask:  zeer hydraterend en voedend, voor verouderde en gedehydrateerde huidtypes.
  • Marshmallow Whip Hydrating Mask:  verbetert de algemene gezondheid van de huid, voor alle huidtypes.
  • Caviar Lime & Passionfruit Enzyme Mask:  exfolieert zacht en voedt de huid met antioxidanten, geschikt voor alle huidtypes.
  • Snow Algae & Spirulina Cooling Mask:  verkoelend en verzachtend effect, voor wie last heeft van rosacea, zonnebrand, ontstekingen of een gevoelige huid.
  • Australian Super-Berry Antioxidant Mask:  voedt, hydrateert en egaliseert de huid.
  • Firming Peptide Mask:  zorgt voor een onmiddellijke verstrakking, lifting en versteviging van de huid, voor wie last heeft van vergevorderde huidveroudering en zonneschade.

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

Maak dan nu je afspraak om jouw behandeling te bespreken op onderstaande gegevens.

T: +32 (0)478 35 69 33
E: info@bellavistasalon.be

Contacteer ons